Camper Info

Na vele vragen van bezoekende campers hebben wij besloten om een apparte plaats voor Campers te voorzien en dit vanaf 2019.

Aanpalend aan de camping voor caravan en tent of camper hebben wij een stuk grond kunnen bemachtigen van 7500m² en zijn dit aan het inrichten voor enkel en alleen Campers.

Als we vrienden en kennissen met campers mogen geloven, zou mogelijk zijn om een 100 tal campers te plaatsen zijn, maar we zien wel.

De plaatsen worden niet afgebakend, zo iedereen kan kiezen waar hij/zij wenst te staan of te verblijven.

Er is momenteel elektra aanwezig, de basis voor watervoorziening en een septic voor vuil water.

Mogelijkheid tot toilet ledigen is er ook, niet in de vrije natuur maar in een septic put.

De grond zelf heeft al een eerste bewerking gekregen en is al toegangkellijk, alleen ziet die er nog niet echt tip top uit, maar het is een begin.

De bedoeling is om terug naar de natuur te gaan, vrij staan zonder grenzen, een plaats voor een kampvuur ( fire-pit ), eindeloos uitzicht over velden en bossen, mounten biken, hiken, wandelen, alle leuke dingen wat de natuur te bieden heeft.

Een eerste tip was om onze plaats te vermelden op "campercontact" wat een goed idee was en dat hebben wij dan ook direct gedaan.

Van zodra er foto's beschikbaar zijn, zullen we die dan ook posten, Zo kan een toekomstige bezoeker zich reeds een beeld schetsen van wat hen te wachten staat.

Meest recente reacties

26.09 | 19:47

18.07 | 15:08

Op facebook zie ik een bericht dat jullie as zondag een Bográcsgulyás dag hebben.
Is het nog mogelijk om een plek te reserveren en ook 1 slaapplek voor de zondagavond? Alvast bedankt voor de antwoord

Friet met stoofvlees

en het is een camping? Klinkt allemaal goed... als er genoeg eten en drinken is zal ik op de eerste bingo avond aanwezig zijn

04.05 | 06:21

Hele mooie camping vorig jaar 3 weken het vakantiehuis gehuurd
Dit jaar al wezen line dansen …cornhole gooien… en friet met stoofvlees wezen eten dat was allemaal TOPPIE

30.04 | 20:27

Ivan en Jeanette zijn fantastische creatieve mensen met een goed hart. Wat Zij gecreëerd hebben, verdient een groter publiek. Ik hoop dat 2022 een fantastisch jaar wordt voor Country Camping JB🙏

Deel deze pagina